Wat is Cellulite?

 

Celluloïde wordt vooral veroorzaakt door toename van het vrouwelijk hormoon oestrogeen, wat bijvoorbeeld ten tijde van menstruatie en zwangerschap in hoge mate in het vrouwelijke lichaam voorkomt. Vet wordt opgeslagen waardoor vocht en afvalstoffen minder goed worden afgevoerd. Doordat de doorbloeding in het bindweefsel dan stagneert en de vetcellen in de huid toenemen, verhardt het bindweefsel en trekt dit de huid omlaag waardoor "kussentjes"ontstaan. Oestrogeen maakt dat vrouwen het vet voornamelijk aan de billen en dijen opslaan.  

De opgezette vetcellen stremmen de afvoer van bloed en lymfe waardoor water in het omliggende weefsel geperst wordt. Dit zorgt ervoor dat de huid extra opzet.  

 

Verwijdert afvalstoffen:  

90% van de vrouwen heeft last van Cellulite.  

Een afslankmassage helpt het lichaam te reinigen van giftstoffen en opgehoopt vocht.  

Je verliest met een Afslankmassage geen gewicht, maar verliest zeker de nodige centimeters in omvang.

 

Strakke huid:  

Afslankmassage kun je zien als een goed alternatief voor de bekende liposuctie.  

Door de stevige en diepe massagetechniek wordt niet alleen de huid mooier en de omvang minder, maar men voelt zich na een Afslankmassage behandeling verkwikt en energiek.  

Uit onderzoek is het volgende gebleken: Op meer dan vijf belangrijke meetpunten was het gemiddelde omvangverlies 12,5 cm. Één persoon verloor alleen al in haar taille 7,6 cm. De meeste dames merkten da t zij één tot twee kledingmaten kleiner hadden zonder noemenswaardige gewichtsverlies.

 

De behandeling:  

De Afslankmassage duurt ongeveer 30 minuten en worden uitgevoerd in 10 behandelingen gedurende 5 weken. U komt dan twee maal in de week voor een behandeling.

 

Nabehandeling: het is raadzaam om na het bereiken van het gewenste resultaat, 1 keer per maand een behandeling te ondergaan.

 

Voedingsadvies:  

Uw lichaam is uw tempel. Het is dan ook van belang dat u voedingsadviezen mee krijgt vanuit een 

Oosterse levenswijze.

Tuinderspad 29 | 4613 CB Bergen op Zoom | T: +31(0)164 246299  M: +31(0)6 47 91 50 04 | E: info@sumeij.nl

© 2018 SuMeij privacybeleid

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.