Reconnnection healing

Wat is Reconnection healing:

Reconnection healing is in de wereld geïntroduceerd door Eric Pearl.

 

Door Reconnection healing worden we opnieuw verbonden met onze gezonde blauwdruk. Door Reconnection healing zijn we in staat tot interactie met dit hogere niveau van licht en informatie van onze oorspronkelijke natuur.

 

Het verbinden van DNA strengen:

In harmonie leven vraagt om een bewustwordingsproces. Vanuit een ‘ego –loze’ vorm bereik je innerlijke rust en vrede, waardoor de energie vrij kan stromen.

Reconnection healing herstelt het evenwicht op fysiek, emotioneel en op spiritueel niveau. Het herverbinden van je DNA strengen brengt je tot je unieke zijns niveau.

 

Wonderbaarlijke genezingen:

In 2011 heb ik een seminar van de Reconnection Healing op level I en II bij Eric Pearl in Brugge gevolgd. Mijn enthousiasme met dit fenomeen van energetisch healing groeit met de dag. Na het seminar heb ik het direct met toestemmingen van mijn cliënten de Reconnection healing toegepast. Het is verbazingwekkend en onverklaarbaar wat er zoal tijdens een sessie gebeurd. De sterke energie frequentie heeft een buitengewone werking en lijkt op een magnetisch veld dat door het menselijk lichaam geabsorbeerd wordt.

 

Rationeel denken:

Wij mensen hebben voor bepaalde fenomenen verklaringen nodig. De Reconnection healing, kan ik echter niet verklaren. Als healer ben ik een doorgeefluik, ik genees niet, dat doet het universum en de persoon die op de behandeltafel ligt.

 

Tarief:

Een Reconnection healing duurt meestal een uur, over het algemeen zijn drie sessies voldoende. Het tarief voor een sessie komt op € 50,- per uur.

Tuinderspad 29 | 4613 CB Bergen op Zoom | T: +31(0)164 246299  M: +31(0)6 47 91 50 04 | E: info@sumeij.nl

© 2018 SuMeij privacybeleid

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.