Wie is Susanne Meijer?

Mijn naam is Susanne Meijer, ik ben geboren in Oost Java / Indonesie. Vanuit mijn Oosterse achtergrond ben ik opgegroeid met massages. Als peuter kreeg ik reeds opdrachten om een z.g. Shiatsu (drukpuntmassage) bij de baboes (dienstmeisjes) toe te passen. 

 

In Indonesie noemt men een massage ‘Pitjit’. Van oudsher is men In heel Azië van overtuigd dat masseren het immuunsysteem positief kan beïnvloeden. 

 

In 1997 heb ik gestudeerd aan de Academie voor Chinese Geneeswijze acupunctuur en kruidengeneeskunde. Een zeer boeiende opleiding waarbij "De Mens" centraal staat vanuit een holistische filosofie. Omdat ik de intentie heb om fysiek contact middels massages toe te passen i.p.v. met naalden te werken, heb ik in 1999 mijn diploma Oosterse Massage afgerond. 

 

In 2003 heb ik met veel enthousiasme Guasha Therapie ontdekt en sinds die periode veelal positieve resultaten behaald door deze behandelingswijze.

 

Voordat ik met mijn praktijk startte, heb ik gedurende enige jaren diverse college op kantoor behandeld. Men was razend enthousiast dat de nek, schouder, hoofd, arm en rugklachten verminderden door de eenvoudige behandelingen van Guasha Therapie.

 

Een luisterend oor. 

De cliënten komen met diverse klachten in mijn praktijk. Men schrikt ervan dat ik tijdens een behandeling voor bijvoorbeeld rug en nekklachten, aan het lichaam kan aflezen dat er meer aan de hand moet zijn. Bij doorvragen na een behandeling blijkt meestal psychosomatisch klachten ten grondslag te liggen. Naast massagetherapeut kun je ook terecht voor gesprektherapie.

 

Mijn visie op de individuele mens is: Helen door Delen. 

Met name in onze prestatie maatschappij en al het Moeten, is het goed om

"Even op Verhaal te komen".

Tuinderspad 29 | 4613 CB Bergen op Zoom | T: +31(0)164 246299  M: +31(0)6 47 91 50 04 | E: info@sumeij.nl

© 2018 SuMeij privacybeleid

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.