Referenties

Onderstaande reacties zijn met toestemming geplaatst.

Mijn ervaring met Guasha -Therapie. Ik ben een vrouw die na veel tijd pijn vrij is en dit dankzij de Guasha -Therapie.

Heb verschillende hernia’s in mijn rug en drie in mijn nek zitten, ook heb ik een vernauwing van mijn ruggenmerg, artrose en ook een lichte herseninfarct gehad. Mijn artsen wilden mij in de eerste plaats opereren, maar dit heb ik niet laten doen, ondanks dat ik iedere dag pijn had. De medicijnen die ik kreeg hebben een tijdje iets geholpen, maar die wilde ik niet meer en ging opzoek naar andere geneeswijzen.

Door mijn eigen doorzettingsvermogen kon ik ondanks de pijn me weer voortbewegen, maar dat was ook alles wat ik kon. Totdat ik die advertentie in een streekkrant zag staan over Guasha- Therapie. Ben hier naar toe gegaan en maakte kennis met Susanne en de therapie. Na uitleg en de demonstratie heb ik een afspraak bij haar gemaakt.

Inmiddels heb ik al verschillende behandelingen bij haar gehad en ik kan nu eindelijk zeggen dat ik pijn vrij ben en weer mijn huishouden en heerlijke wandelingen enz. kan doen. Na mijn eerste behandeling voelde het al goed en natuurlijk ben je niet met één behandeling klaar maar dat geeft niet. Blijf natuurlijk wel onder behandeling, maar niet meer zo vaak omdat het niet nodig is. Ben nu al maanden niet geweest en ben nog steeds pijn vrij, wat een heerlijk gevoel is.

Ik beveel deze Therapie dan ook bij veel mensen aan. Ook omdat niet alleen de Therapie maar ook Susanne voor mij een Gods geschenk zijn. Ze neemt de tijd om met je te praten want dit is ook belangrijk voor het genezingsproces, en ook voor de behandeling neemt ze de tijd en luistert ze naar haar patiënt/ cliënt.

Ik kan alleen maar zeggen dit is iets dat iedereen zou moeten ervaren, het helpt echt geloof mij maar. 

Doortje, 10-09-2012 

 

Hallo Susanne,

Ik wil aan jou vertellen wat de behandelingen met mij doen.

Ik heb een aantal behandelingen gehad en voel me veel lekkerder in mijn vel zitten.

Je krijgt dan een verkramping in je lichaam en door Guasha wordt deze weer losgemaakt. Het is net als met je auto alles heeft onderhoud nodig, zeker je lichaam verdient om er zorgvuldig mee om te gaan. ik ben erg tevreden met deze behandeling.

Groetjes, 

Anneke, 16-06 2012 

 

 

Ik kijk altijd uit naar een behandeling bij Susanne.

Ik onderga dan een lichaamsbehandeling met massage en Guasha ( een speciaal Oosterse behandeling, niet pijnlijk). Ik ga er als nieuw de deur uit. De behandeling werkt diep door op de spieren en ik heb er veel baat bij. De sfeer is er huiselijk en gezellig. De behandelkamer straalt ontspanning uit. Kortom een echte aanrader voor jong en oud, man en vrouw. 

12-6-2012 mw. J. van Hoof.

 

 

Heb vandaag weer een heerlijke massage gehad van Susanne Meijer.

Ben een fibromyalgie patiënt met cv’s en heb vaak helse pijnen. Waar een fysiotherapeut moeite heeft met een behandeling en begint met een 10 minuten aan de pc en 10 minuten massage. Heeft Susanne mij een behandeling gegeven waar niet op de tijd wordt gelet, maar rekening gehouden met mijn pijnen aan een stuk door. Ben heel blij met Susanne, toch fijn dat er therapeuten zijn die ook naar je welzijn kijken. 

12-06-2012 mw. J. Jansen. 

 

 

De Guasha therapie van Susanne Meijer heeft mij enorm geholpen bij spier en rugproblemen die naar alle waarschijnlijkheid zijn voortgekomen vanwege mijn beroep als onderhoudsschilder. Wat me vooral aansprak is dat blokkades a.h.w. worden weg gewreven en doorbloeding wordt gestimuleerd bij deze therapie op basis van kruidenolie en jadesteen, het zogenaamde ‘schrapen’. Het is vooral dit ‘schrapen’ dat er voor zorgt dat alles beter stroomt en ik beter in m’n vel zit. Ik kan het iedereen aanbevelen voor tal van problemen. 

Dhr. J. Boudens, 16 juni 2011 

 

 

Ik ben een jonge vrouw met een gezinnetje en een verantwoordelijke kantoorbaan. Daarnaast volg ik een vierjarige HBO- opleiding. Dus: druk, druk, druk. Kortom ik zit veel te typen achter de computer om mijn huiswerkopdrachten te verwerken. Eerlijk gezegd zit ik volop in de stress met gevolg: vermoeidheid, migraine, slecht slapen, schouder, nek en een muisarm. Susanne heeft bij mij Guasha- therapie toegepast en dit heeft na één behandeling zo goed geholpen dat ik mij gelukkig niet ziek hoefde te melden. Een ziek melding heeft grote gevolgen voor mijn college die de werkzaamheden dan moeten oppakken. Bovendien krijg ik van mijn werkgever een dag in de week studieverlof. Dus, Susanne hartstikke bedank voor je geweldige behandeling. 

Mw. F. Cremer, oktober 2010 

 

 

Sinds jaren heb ik last van buikpijnen en enorme stekende krampen in mijn buik.

Elke ochtend is het een ritueel dat ik drie keer achtereen op het toilet zit. Op mijn werk gebeurt het weleens dat ik al kronkelend van de pijn onder mijn bureau ligt. Onderzoeken hebben – buiten vleesbomen- geen resultaten opgeleverd. Tijdens één intensieve buikmassage en moxa behandeling, zijn de pijnen en stekende krampen een jaar weggebleven. Ik was zo gewend om pijn te hebben, dat ik er zelfs geen erg in had dat het plotseling weg bleef: verbazend! 

November, 2008 mw. J. Roger. 

 

 

Guasha met moxa kruiden behandeling door mevr. Susanne Meijer.

Het is verbazingwekkend hoe ik deze behandeling ervaren hebt. Ik ben C. Spaans een vrouw van 58 jaar, wonende in Terneuzen. Mijn eerste behandeling kreeg ik op 20 augustus 2006, naar aanleiding van mijn ziekte. In januari 2006 constateerde mijn internist een tumor in de alvleesklier. De tumor zat in de kop van de alvleesklier en was 2 cm. groot. De tumor was nog operabel en ik ben nog jong om zo’n zware operatie te ondergaan. Bij 3 cm. is het namelijk niet meer operabel.

Zeven maanden verder, ik was nog steeds herstellende, onderging ik een Guasha behandeling. Op het littekenweefsel werd moxa therapie toegepast. De pijn trok weg en het litteken begon te vervagen. Ik voelde mij een stuk beter na de behandeling. Bovendien ben ik diabetici en spuit mezelf, hierdoor is mijn gezichtsvermogen verslechtert.

Na de behandeling op mijn ruggenwervel zag ik de kleuren beter, mijn ogen waren helder en meer open. 

September, 2006 mw. C. Spaans.

 

 

Rond mijn 20e jaar kreeg ik plotseling astma. Aangezien ik geen heil zag in reguliere geneesmiddelen, probeerde ik andere wegen te bewandelen. Echter, na jaren moest ik er aan geloven en neem ik in uiterste gevallen medicatie en pufjes. Toen ik met Guasha therapie in contact kwam, lag ik piepend op de behandeltafel. Ik wilde eens ervaren of dit geen onzin is en of het daadwerkelijk mijn benauwdheid kan verminderen. En jawel…binnen de kortste keren werd mijn ademhaling rustiger en viel ik zelfs in slaap! Susanne verteld heel eerlijk dat chronische klachten niet verholpen kunnen worden maar dat het zeker verzachtend werkt. Inmiddels ben ik 60 jaar en van tijd tot tijd gun ik me een Guasha behandeling. Susanne, hartelijk dank voor de behandelingen. 

Oktober, 2005 dhr. A. Albers

Tuinderspad 29 | 4613 CB Bergen op Zoom | T: +31(0)164 246299  M: +31(0)6 47 91 50 04 | E: info@sumeij.nl

© 2018 SuMeij privacybeleid

OK

Deze website maakt gebruik van cookies. Zie onze privacybeleid voor meer informatie.